Книга за похвали и оплаквания

13 Коментара в Книга за похвали и оплаквания

 1. Марияна Топузова казва:

  Изключително талантлив човек, с голямо сърце, който обича децата и работата си! Благодаря! Огромно!

 2. Красимира Петрова казва:

  Харизматичен,уникален, раздаващ се на макс…блестящ ! Изключително удоволствие е да се работи с г-н Иван Найденов! Този човек заразява с таланта си,с добротата си, с душата струна …. Различен, незабравим… той ще Ви накара никога да не се разделяте с детството си! Доверете му се и няма да съжалявате!
  Роден да работи с деца и да раздава любов !

 3. Таня Манолова казва:

  Страхотен човек, много лъчезарен и добродушен. Раздава се много и обожава децата.!!!

 4. Теодора Манолова казва:

  ОРГАНИЗИРА СТРАХОТНИ ПАРТИТА. ДОБЪР АНИМАТОР Е И СТРАХОТНА ЛИЧНОСТ 😀

 5. Emo Grigorov казва:

  Уникален позитивизъм и енергичност, страхотен подход към децата, дори и порасналите :), невероятно чувство за хумор и усет за създаване на неповторима атмосфера, където и когато и да е. Трудно се описва с думи, просто трябва да видите и усетите!

 6. Mikaela казва:

  Nai Nai Nai -DOBRIQT !!!!!!!!

 7. Митио Питоня казва:

  Аз лично съм много доволен от услугите на DJ Боби.Този човек много го уважавам и той ме научи да спикя инглиша вери уел

 8. Виолета Милева гр.Рудозем казва:

  Най-добрият аниматор,бате Иван е невероятен,забавен,с чувство за хумор.След срещата с Вас ,всички други аниматори с които работих бледнеят.Аниматори от Бургас ,две красиви създания ,но само толкова,прекъсвах ги няколко пъти и бях много разочарована.Очаквах това ,което вие правите ,но уви…….

 9. Виолета Милева казва:

  Най-добър аниматор,емоционален,енергичен!Имах щастието да ни гостува в гр.Рудозем,направи незабравим празник за децата от 1 клас.Правя сравнение с аниматори от Бургас,те бледнееха,само името на парти центъра ме привлече,останах разочарована.Адмирации за Иван Найденов и екипът му!

 10. Виолета Милева казва:

  Най-сърдечни благодарности на Иван Найденов и екип.Вие сте най,най….страхотните аниматори.Това парти за Празник на буквите беше много вълнуващо,каква енергия,какъв професионализъм,какво отношение към дечицата.Цялата община Рудозем говори за вас.Благодарим ви за всичко.

 11. Янка Чонова казва:

  Искам да изкажа огромна благодарност към самия ,най-готиния ,най-забавния Иван Найденов,който направи незабравим празник на детето на 3.6.2017г. в село Песнопой Пловдивска област Обичаме те батко Ванко -това са думи на присъствалите деца-изразени чрез мен Янка Чонова

 12. Сузана казва:

  Уникален

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *