Книга за похвали и оплаквания

13 Коментара в Книга за похвали и оплаквания

  1. Марияна Топузова казва:

    Изключително талантлив човек, с голямо сърце, който обича децата и работата си! Благодаря! Огромно!

  2. Красимира Петрова казва:

    Харизматичен,уникален, раздаващ се на макс…блестящ ! Изключително удоволствие е да се работи с г-н Иван Найденов! Този човек заразява с таланта си,с добротата си, с душата струна …. Различен, незабравим… той ще Ви накара никога да не се разделяте с детството си! Доверете му се и няма да съжалявате!
    Роден да работи с деца и да раздава любов !

  3. Таня Манолова казва:

    Страхотен човек, много лъчезарен и добродушен. Раздава се много и обожава децата.!!!

  4. Теодора Манолова казва:

    ОРГАНИЗИРА СТРАХОТНИ ПАРТИТА. ДОБЪР АНИМАТОР Е И СТРАХОТНА ЛИЧНОСТ 😀

  5. Emo Grigorov казва:

    Уникален позитивизъм и енергичност, страхотен подход към децата, дори и порасналите :), невероятно чувство за хумор и усет за създаване на неповторима атмосфера, където и когато и да е. Трудно се описва с думи, просто трябва да видите и усетите!

  6. Mikaela казва:

    Nai Nai Nai -DOBRIQT !!!!!!!!

  7. Митио Питоня казва:

    Аз лично съм много доволен от услугите на DJ Боби.Този човек много го уважавам и той ме научи да спикя инглиша вери уел

  8. Виолета Милева гр.Рудозем казва:

    Най-добрият аниматор,бате Иван е невероятен,забавен,с чувство за хумор.След срещата с Вас ,всички други аниматори с които работих бледнеят.Аниматори от Бургас ,две красиви създания ,но само толкова,прекъсвах ги няколко пъти и бях много разочарована.Очаквах това ,което вие правите ,но уви…….

  9. Виолета Милева казва:

    Най-добър аниматор,емоционален,енергичен!Имах щастието да ни гостува в гр.Рудозем,направи незабравим празник за децата от 1 клас.Правя сравнение с аниматори от Бургас,те бледнееха,само името на парти центъра ме привлече,останах разочарована.Адмирации за Иван Найденов и екипът му!

  10. Виолета Милева казва:

    Най-сърдечни благодарности на Иван Найденов и екип.Вие сте най,най….страхотните аниматори.Това парти за Празник на буквите беше много вълнуващо,каква енергия,какъв професионализъм,какво отношение към дечицата.Цялата община Рудозем говори за вас.Благодарим ви за всичко.

  11. Янка Чонова казва:

    Искам да изкажа огромна благодарност към самия ,най-готиния ,най-забавния Иван Найденов,който направи незабравим празник на детето на 3.6.2017г. в село Песнопой Пловдивска област Обичаме те батко Ванко -това са думи на присъствалите деца-изразени чрез мен Янка Чонова

  12. Сузана казва:

    Уникален

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *